Η ΑΡΓΩ διατηρώντας άριστη σχέση με το δίκτυο των πρατηρίων που έχει δημιουργήσει στα νησιά έχει αποφασίσει να παρέχει μία νέα υπηρεσία στο λάτρη του σκάφους, την υπηρεσία Argo Marine, παρέχοντας του τη δυνατότητα να εφοδιαστεί με υψηλής ποιότητας καύσιμα και λιπαντικά γρήγορα και οικονομικά στα περισσότερα νησιά του Αιγαίου.


Για τον επισκέπτη των Κυκλάδων η υπηρεσία αυτή προσφέρεται στη Νάουσα της Πάρου, τη Παροικιά, το Πίσω Λιβάδι, στην Αντίπαρο, στη Μαρίνα της Νάξου, στην Αγία Άννα Νάξου, στο Κουφονήσι και στην Ίο.

Για τον ταξιδιώτη των Δωδεκανήσων τα σημεία Argo Marine είναι το Πέδι και η Σκάλα στη Σύμη, το λιμάνι της Τήλου, η Μαρίνα της Κω όπου υπάρχει ολοκληρωμένος σταθμός εξυπηρέτησης σκαφών, οι εγκαταστάσεις μας στο Λαφάσι της Καλύμνου, το Λακκί καθώς και η Αγία Μαρίνα της Λέρου, οι Λειψοί, το Αγαθονήσι και η Σκάλα στην Αστυπάλαια.

Για την ασφάλεια του σκάφους σας μπορείτε να διαλέξετε κάθε φορά το λιμάνι που επικρατούν οι καλύτερες καιρικές συνθήκες . Ο λάτρης του σκάφους μπορεί να εφοδιάσει το σκάφος του από ένα σταθμό argo marine μετά από συνεννόηση με τον πρατηριούχο ο οποίος με το βυτιοφόρο του θα τον προμηθεύσει με πετρέλαιο, βενζίνη καθώς και με λιπαντικά Shell. Σχετικές πληροφορίες βρίσκονται στη σελίδα μας, αλλά και στις πινακίδες argo marine στα λιμάνια των νησιών.


Μαρίνα της Κω
  • Μαρίνα Αργώ
  • Τοποθεσία: Κως

Argo Marinas - Κω

Καινοτομία αποτελεί η κατασκευή το 2002 ενός πρώτυπου σταθμού ανεφοδιασμού σκαφών στη Μαρίνα της Κω. Ένα «παραθαλάσσιο πρατήριο υγρών καυσίμων» ασυνήθιστο στην Ελλάδα, όπου μπορεί να εφοδιάσει ταυτόχρονα έως και 6 σκάφη, από μικρά JetSki έως και υπερπολυτελείς θαλαμηγούς μήκους 45 μέτρων, στην προβλήτα του με βενζίνη, πετρέλαιο κίνησης, ναυτιλίας, λιπαντικά Shell και Cyclon και προϊόντα φροντίδας σκαφών της Starbrite.

Στιγμές Αργώ

International Bunkering

Καύσιμα Αργώ

Ένας σύγχρονος σταθμός εφοδιασμού εμπορικών πλοίωνΣυνέχεια

Bunkering
Εσωτερική αγορά

Καύσιμα Αργώ

Στρατηγικός σχεδιασμός εγκαταστάσεων και σταθμών εφοδιασμού Συνέχεια