Η Αργώ είναι μία ολοκληρωμένη ελληνική εταιρεία στον ελληνικό ενεργειακό χώρο με σημαντική υποδομή και κάθετη οργάνωση. Μετά από 85 χρόνια συνεχούς αναπτυξιακής παρουσίας είναι μία καταξιωμένη εταιρεία εμπορίας πετρελαιοειδών με ανταγωνιστικό πλεονέκτημα την εμπορία καυσίμων στα νησιά. Με έδρα της την παραμεθόριο Κάλυμνο, υποκαταστήματα σε Κώ, Νάξο, Θήρα, Πάρο, Κεφαλονιά, Μήλο και Θεσσαλονίκη και τη στήριξη των συνεργατών της έχει δημιουργήσει ένα κύκλο εργασιών ογδόντα πέντε (85) εκατομμυρίων ευρώ και είναι έτοιμη να προχωρήσει σε νέες κατακτήσεις στο χώρο που δραστηριοποιείται.

Η ΑΡΓΩ και στο παρελθόν αλλά και τώρα καταφέρνει επιτυχώς να αναπτύσσεται και να προοδεύει παρά τις αντίξοες συνθήκες που επικρατούν τόσο κατά τη περίοδο ίδρυσής της αλλά και κατά τη διάρκεια της οικονομικής ύφεσης που διανύει η Χώρα μας. Είναι αξιοσημείωτο το γεγονός ότι τα τελευταία πέντε (5) έτη η εταιρεία έχει επιτύχει όχι μόνο σταθερή ανάπτυξη των πωλήσεων και του τζίρου της στην εσωτερική αγορά λιανικής εμπορίας πετρελαιοειδών αλλά και την είσοδό της στα διεθνή δρώμενα με πωλήσεις ναυτιλιακών καυσίμων σε ποντοπόρα εμπορικά πλοία. Η είσοδος της ΑΡΓΩ Α.Ε. στο international bunkering συμβάλλει στην ενδυνάμωσή της αλλά και στην ενίσχυση της παραμεθόριου έδρας της αφού αυξάνονται σημαντικά το απασχολούμενο προσωπικό, οι άμεσοι συνεργάτες της καθώς και το εξαγωγικό προϊόν.


Στρατηγική

Στρατηγική της ΑΡΓΩ Α.Ε. είναι η δημιουργία υποδομών –κάθετης οργάνωσης- και η σύναψη στρατηγικών συμμαχιών με σημαντικούς συνεργάτες, ώστε να ισχυροποιείται η θέση της στις αγορές στις οποίες διεισδύει.

Όραμα

Με οδηγό τη τρίτη γενιά, συνοδηγό μας τον ιδρυτή της ΑΡΓΩ Α.Ε. και υποστηρικτές το ανθρώπινο δυναμικό και τους συνεργάτες μας χαράζουμε πορεία οραματιζόμενοι:
  • Να έχουμε μόνο ικανοποιημένους πελάτες
  • Να βελτιώνουμε συνεχώς την ευελιξία στις εμπορικές σχέσεις που συνάπτουμε με τους συνεργάτες μας
  • Να καινοτομούμε συνεχώς στην εμπορία και διακίνηση καυσίμων με σεβασμό στο περιβάλλον
  • Να συνδράμουμε στην ανάπτυξη και ενίσχυση της ελληνικής οικονομίας

Αξίες

Όλοι μας στην ΑΡΓΩ Α.Ε. πιστεύουμε σε ένα σύνολο βασικών αξιών και ενεργώντας με γνώμονα αυτές ενδυναμώνουμε τη θέση μας στον ελληνικό και διεθνή ενεργειακό χάρτη. Αξίες μας είναι οι:
  • Εντιμότητα
  • Φερεγγυότητα
  • Ποιότητα
  • Προστασία του περιβάλλοντος
  • Δημιουργία οφέλους στους πελάτες, τους προμηθευτές, τους εργαζομένους και συνεργάτες μας

Στιγμές Αργώ

Ιστορικό

Αμιγώς Ελληνική Εταιρεία Πετρελαιοειδών με έδρα το νησί της Καλύμνου Συνέχεια

Ασφάλεια & Περιβάλλον

Bunkers

Η ΑΡΓΩ Α.Ε. οραματίζεται ένα καλύτερο αύριοΣυνέχεια

Κοινωνική Εταιρική Ευθύνη

H Αργώ στο Καστελόριζο

Στηρίζουμε τις απομακρυσμένες περιοχές του τόπου μας.Συνέχεια